Tuesday, February 7, 2017

Testimoni Charms

FOUNDATION CHARMS MESRA SOLAT + MERAWAT , sgt best uolls tak perlu pki tebal2 Charms Foundation ianya merawat dalam masa yg sama , mencantikkan lg kulit muka dan mengawal minyak.. 
.
Bahan2 natural yg ada dlm Charms Foundation ni dpt membantu mengurangkan masalah kulit berminyak,mencerahkan kulit drpd kekusaman , tona tidak sekata dan masalah yg lain,anti jerawat tidak basah atau berminyak ✔
.
.
Kelebihan drpd kandungan bahan yg tidak merbahaya kan kulit kita semua
.



.
✔Apple Stemcell
✔kolagen
✔Minyak Kelapa Dara
✔Minyak Zaitun






Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms


Woww Santikknya Barbiee Doll Niee 😱😱
.
Berubah secara ketara betul Model Fareeda ni selepas guna secara KONSISTEN dengan produk CHARMS. Kalau dulu dia pakai makeup pun nampak kusam je kulit kan. Laa ni tak perlu heavy makeup, warna kulit dah sekata dan nampak peloless meletops bak retis fofularr kan😍 wee wee.
.
Dengan Charms tak perlu bazir masa. MAKEUP & RAWAT sekali jalan uollss. Jimat masa & jimat duit.
.

Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…
#Charms #Starglow #Fahara
#MekapSambilMerawat

Testimoni Charms

ulit makin licin dan bersih jika pemakaian Produk Charms secara konsisten!👱.. 
.
Bukan 2hari, bukan 2minggu, bukan 2bulan!.. tapi dlm tempoh masa yg panjang utk kulit kita kembali pulih seperti yg diidamkan jika kita memilih produk yg natural base.. tanpa sebarang merkuri/hidroquinone tau u olls.. Ape pun kena byk bersabar!😊



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…