Thursday, February 2, 2017

Tips Elak Kulit Kering

Tips Nak Elak Kulit Kering!
🌱Selalu menggunakan pelembab.
Kerapkan guna pelembab kulit jenis air yang mengandung nutrisi untuk kesihatan kulit, sehingga kulit tidak kering.
🌱Elakkan pendingin udara(aircond).
Keadaan yang terlalu sejuk boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan semakin teruk.
🌱Kerap bersenam.
Bersenam 3 kali seminggu dalam tempoh 30 minit untuk keluarkan peluh yang ada toksin dan menjadikan kulit kelihatan lebih segar.
🌱Penggunaan krim pelindung matahari.
Kalau nak keluar rumah, pastikan gunakan krim siang/pelindung matahari yang ada kandungan SPF minimum adalah 15.
🌱Minum sekurang2nya 3 liter air kosong sehari.
Sangat penting untuk elak badan dehidrasi agar kulit kelihatan cerah dan tidak kusam dan bersisik.
🌱Makan makanan yang bernutrisi.
Sila makan makanan bernutrisi seperti vitamin A, B, D, dan E yang cukup agar kulit terjaga kelembapannya.
💘💘 Paling mudah kan gunalah Kaisya Serum dan Charms foundation secara konsisten. InsyaAllah boleh rawat masalah kulit kering dan palingg pentingg kan makinnn cantik & glowinkk😍 wee wee



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms

Antara TESTIMONI yang menarik!

TOP STOKIST dah hampir 4tahun gunakan CHARMS ni u ollls...

Dulu 100% Kusam + berminyak + tidak bermaya ... SEKARANG? 100% transform u olllsss!!

Alhamdulillah. PRODUK YANG TIADA MERKURI + TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG! SELAMAT DIGUNAKAN!

Hasilnya SUPERBB! Macam kulit baby gitew.. Lembuuttt..

Jom.dapatkan sekarang!




Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms


WOWWWW.. Ini betul2 TERBAIKKK DR LDG ni... 😱😱
.
Kulit cantik camni, kalau org tak kenal, mesti dah kata u cucuk vitamin C ni dikkk!
.
Cantik naw2... 
Truely flawless ni yunk.
.
YG PALING BEST, CHARMS NI PRODUK LOCAL YG QUALITY DIA TIPTOP!
XPERLU BBELANJA BERIBAN2 SBULAN SEMATA2 NAK KULIT CANTIK 😎😎
.
Most important, dgn CHARMS, u olls blh dptkn KULIT CANTIK YG SIHAT, TANPA PENGGELUPASAN..
100% BEBAS DRPD MERCURY & HYDROQUINONE 😍😍
.
Alhamdulillah 2017 ni, CHARMS dah 5 tahun di pasaran. Alhamdulillah masih gah & mempunyai followersnya yg tsendiri.
.
Ada yg dr suri rumah tangga. 
Ada dr klgn students. 
Nurse 
Cikgu cikgi 
Model2 muslimah & lelaki2 maskulin jugak u olls! 
.
Alhamdulillah walaupun CHARMS ni produk melayu muslim, ia ttp mendpt sambutan hangat.. sepanjang bulan, ade order masuk bertubi2 Alhamdulillah 😍
.
More nasi lemak kopi o, more tv alhijrah more billboard otw tak lama lg🎉🎉🎉




Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Faundation Charms

MODEL MUSLIMAH PN PAKAI TOP FOUNDATION KE 😱
.
Kalau dh terkenal tu, slalunya pakai produk yg BRANDED ye dak. 
.
CHARMS foundation, foundation yg makin dikenali ramai kini, bertambah VIRAL bila.. Top2 model muslimah pn pakai utk FOTOSHOOT tau. 
.
Langsung tak BERMINYAK, malah CHARMS foundation ni merawat MINYAK pulk.. Haa acaner tu.. bila berpeluh, bertambah GLOWING.
.
CHARMS dirumis khas dr MINYAK KELAPA DARA ,COLLAGEN, MINYAK ZAITUN & Vit C...bkn shj MAKEUP malah jg mbntu MERAWAT kulit wajah dgn selamat
.
Nak hasil sprt model muslimah Amoi Heaxabell?. 



.
Jom dptkn skrg. 


Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…