Tuesday, January 31, 2017

CHARMS DI SINAR HARIAN


CHARMS DI SINAR HARIAN...🎉🎉
.
Produk pertama Charms yg menjadi TREND SETTER dikeluarkan pada akhir 2012 dan secara rasmi dipasarkan pada awal 2013..Bukan sekadar MAKE UP tp TURUT MERAWAT.. itula tagline CHARMS FOUNDATION sejak mula2 dikeluarkan..

Mommy sendiri xberani upgrade formula sbb formula ni Alhamdulillah sgt2 terbaik dan hampir 90% dari keseluruhan pengguna MENDAPAT MANFAAT PERAWATAN tu sekali SPRT JERAWAT ngan JERAGAT..

If mommy diberi peluang utk keluarkan formula foundation baru, mommy nak sgt bekerjasama dgn team R&D UPM utk membuat satu inovasi yg hasilnya mmg👍🏻👍🏻👍🏻 In shaa Allah..

TEAM yg hebat hasil dr ATTITUDE yg hebat..Mommy jg pesan pd mereka yg Education/Knowledge adalah sebhgn shj dr kejayaan..kalau attitude & kolam jiwa selalu berkeladak, kt xkan pergi jauh..BERSIHKAN HATI, BERSIHKAN KOLAM JIWA, In shaa Allah Allah bantu dan malaikat jg mengiringi doa kt..

In shaa Allah..
Tq semua for all ur support to our team..We will do the best for the next 100 years..



                              

#mommysyira
#charmsglow
#raiseyourlife



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

BONEETA

JANGAN LUPA PAGI NI GONCANG2 BONEETA🍓🍓
.
Utk yg ada masalah kulit jeragat tebal, kulit kusam, kulit kering boleh try minum BONEETA nie..
.
Hah bg mereka berat yg susah nk turun2 tu jugak boleh ambil BONEETA nie utk dpatkan kembali berat badan ideal💃💃
.
Sebotol tahan sehingga 1 bulan atau lebih bergantung konsistensi pengguna. .
Kita cuba In Shaa Allah kita akan dapat manfaatnya. . ðŸ“CHARMS BONEETA🍓 .
🍓 minuman berkhasiat kaya dengan makanan sunnah utk mereka yang ingin berat badan ideal (bukan kurus kering)
.
🍓sesuai untuk wanita yang pentingkan penjagaan dalaman untuk cantik di luar..
.
🍓kandungan collagen,buah strawberi,astaxanthin dan sakura bagus untuk mencantikkan dan mencerahkan kulit.
.
🍓selepas dapat berat badan yg diingini boleh minum sehari seminggu shj.
.
🍓🍓MINUMAN MILKY YOGURT STRAWBERY YANG TERSANGAT SEDAP.
.
🍓🍓MINUM SEJUK2, HEAVEN RASA. TAU2 BADAN DAH SLIM..KULIT JGN CKP LA...PERGHHH tau.. ðŸ˜ðŸ˜ .



RM90.00

.
Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…
🎋rm90RM

FOUNDER CHARMS

FOUNDER CHARMS TAK PERNAH CURANG PUN😱
.
Ni pengakuan ikhlas dr FOUNDER CHARMS MALAYSIA. 
.
Ya.. Memang dia berduit, tp Pn. Syira tak pernah menipu pelanggan dlm pemakain skin care die. 
.
Tak semestinya produk yg beratus2 tu Bagus!.
.
Ya selalunya itu lh yg kira gambarkn.. Produk nahal "comfirm " bagus.
.
Ikut keserasian kita.. Kalau mahal tp tak serasi, tetap bermasalah..
.
Charms bersifat NATURAL..that why hampir 99.9% berjaya mendapatkan kulit idaman.
.
Begitu jg Pn. syira, keserasian die dgn produknya sendiri, menjadi pilihan. Ini bukn krn ,"ye lh produk die kn, mesti le die puji"..
.
No!!! Tp sebab keserasian & jg bahan yg digunakan. Halal & bebas bahan kimia.
HYDROQUINONE
MERKURI
BAHAN BERBAHAYA

Nak dptkn produk NATURAL yg sdhpn mengumpul ribuan testimoni?! 



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

CLEANSER & MAKE-UP REMOVER

Assalamualaikum & hi alls..!😊😄😉
MUST HAVE ITEM!
Kenapa perlu ada CLEANSER & MAKE-UP REMOVER ni ye??
.
.
.
Jom kita sama2 baca kelebihan yg ada dlm CLEANSER & MAKE-UP REMOVER
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan kulit.
• Melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda.
• Untuk meredakan iritasi kulit.
• Membantu mengontrol jerawat dengan cara meredakan inflamasi.
• Mengurangi minyak, dan mengecilkan pori-pori wajah.
Stakat baca je xjd apa dik oii😂😂..meh la GRAB 1. tgk resultnya mcm mana nnti. ðŸ˜‰




Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

CLEANSER vs STAR GLOW (SCRUB)

CLEANSER vs SCRUB
Scrub dan cleanser mempunyai 2 fungsi yg berbeza ðŸ’•
CLEANSER👉 Ingredients cleanser adalah lebih lembut dan berfungsi untuk menanggalkan kekotoran di muka.
.
VS VS VS VS VS
.
SCRUB👉 Ingredients scrub pula adalah lebih keras dan berfungsi menyingkirkan kulit mati..KULIT..bukan kekotoran.
Sebab tu scrub digalakkan sekali sekala. Kita taknak singkirkan kulit mati hari hari. Takut kulit menipis dan terbuang kulit baru yang baru naik ðŸ˜‰



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…