Tuesday, February 7, 2017

Testimoni Charms

FOUNDATION CHARMS MESRA SOLAT + MERAWAT , sgt best uolls tak perlu pki tebal2 Charms Foundation ianya merawat dalam masa yg sama , mencantikkan lg kulit muka dan mengawal minyak.. 
.
Bahan2 natural yg ada dlm Charms Foundation ni dpt membantu mengurangkan masalah kulit berminyak,mencerahkan kulit drpd kekusaman , tona tidak sekata dan masalah yg lain,anti jerawat tidak basah atau berminyak ✔
.
.
Kelebihan drpd kandungan bahan yg tidak merbahaya kan kulit kita semua
.



.
✔Apple Stemcell
✔kolagen
✔Minyak Kelapa Dara
✔Minyak Zaitun






Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms


Woww Santikknya Barbiee Doll Niee 😱😱
.
Berubah secara ketara betul Model Fareeda ni selepas guna secara KONSISTEN dengan produk CHARMS. Kalau dulu dia pakai makeup pun nampak kusam je kulit kan. Laa ni tak perlu heavy makeup, warna kulit dah sekata dan nampak peloless meletops bak retis fofularr kan😍 wee wee.
.
Dengan Charms tak perlu bazir masa. MAKEUP & RAWAT sekali jalan uollss. Jimat masa & jimat duit.
.

Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…
#Charms #Starglow #Fahara
#MekapSambilMerawat

Testimoni Charms

ulit makin licin dan bersih jika pemakaian Produk Charms secara konsisten!👱.. 
.
Bukan 2hari, bukan 2minggu, bukan 2bulan!.. tapi dlm tempoh masa yg panjang utk kulit kita kembali pulih seperti yg diidamkan jika kita memilih produk yg natural base.. tanpa sebarang merkuri/hidroquinone tau u olls.. Ape pun kena byk bersabar!😊



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Monday, February 6, 2017

Tips Pemakaian Produk Charms

Assalamualaikum & hai charmsglow lover..

Harini mommy nak share tips pemakaian produk#charmsglow

Ramai yg "pm" tnya, sis pakai produk ni berapa lama nmpk kesan ye? 

Oke syg2 semua..mommy xjnjikan bulan & bintang pd custmer mommy. Harini pakai, esok terus transform jd cantik glowing meletopp gebus gebas..😂
Perubahan setiap org xsama. Ad yg cepat. Ad yg lambat. Sbb apa?? Sbb masalah kulit kt xsama. Sebab tu jugak wujud pelbagai produk dlm dunia ni. Kt cuma ikhtiar utk pilih produk yg terbaik. Mommy selalu doa supaya cust mommy serasi guna produk mommy. Thats why lepas cust buat payment, kt akn bg tips pemakaian yg betul. Xde biarkan cust terkontang kanting sndri. Yg pntg cust sndri kne KONSISTEN & SABAR.

ad cust lepas 5 bulan baru dpat pulih kulit dia. Terus submit nk jd agen @ stokis. Stokis2 & agen2 jelita mommy semua pakai produk yg mreka jual. Sbb nk share manfaat drpd produk charms ni dgn semua org. Sambil jual, sambil pakai. Sambil share apa yg best sgt produk charms ni dgn semua org.

Panjang pulak mommy brcerita. 😂okeyh..! jgn lupe ikut tips pemakaian yg mommy share ni. 😉



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms

Siapa kata kulit kombinasi ssh nak serasi dgn sesuatu produk??
Bila cuaca panas kering, kulit wajah mula jd kering menggelupas..
Kulit Stokis jelita kt ni #cikli jenis kombinasi..
Org kata ssh jns kulit mcm ni nk pakai sesuatu produk kan?
Tp cikli alhamdulillah cukup serasi dan sesuai dgn produk CHARMSGLOW
Tanpa ku sedar... dah 4 thn cikli setia dgn Charmsglow... 😄😄
Jeragat tak berani nk muncul ✔
Jerawat hbs2 muncul time stress aje la..😅
Nak cuci pun senang sbb semua produknya MESRA SOLAT.
Amacam, sng tak nak jaga muka dgn Charms ni?
Inilah Make Up Skincare yg paling SIMPLE & PANTAS!
INGAT CHARMS
INGAT MAKE UP + RAWAT
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
RAHSIA KULIT FLAWLESS TANPA PENGGELUPASAN


Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Cleanser & Makeup Remover

CLEANSER CHARMS NI KALAU TERTINGGAL, MMG NGS LA😂😂
.
.
Jerawat kdg2 tumbuh x kira masa... Sekali dia tumbuh, yg besar, yg kecil, semua ado 😂😂
Sebab tu, mesti kena cuci dgn Cleanser Charms ni....
Dlm cleanser ni ade Pati Bunga Chamomile yg dapat mengubati & melawan masalah jerawat disebabkan oleh anti anti-inflamasi & antibakteri yg ade dlm pati tersebut. Dan paling best ialah...
.
Pati bunga Chamomile ini boleh menyelasaikan masalah lingkaran gelap bawah mata atau lebih dikenali sbg MATA PANDA! Kerana zat aktif azulena bersifat pendingin bagi kulit yg mampu mengurangkan gelap bawah mata. Siapa yg bermata panda tu rajin2 gosok bawah mata menggunakan Charms Cleanser ni ye. .
Harga RM59 utk 100ml. Tahan 2 bln blh tau! Produk laku keras, cepat habissss!😘😘




Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms

CHARMS TAMBAT HATI SWEET TEENAGER😍😍
Remaja zaman skrg sgt bijak..
Awal2 diorg cari skincare yg SELAMAT & XDE BAHAN KIMIA SPT MERKURI / HIDROQUINONE.
Biarla kesan dia lambat, asalkan selamat..
Remaja sekolah pakai Charms pun still nampak NATURAL tau.. Pemakaian yg sgt simple👍
Tu la kekadang remaja2 ni tgk mama diorg pakai Charms asal makin mude cun melecun😍 Padahal foundation je pun..
Rupanya, rangkaian Make Up Skincare Charmsglow ni MAKE UP + RAWAT.
Skrg, anak-beranak dh terjebak dgn CHARMSGLOW.
Bertambah2 CUN!
Jika kita jg kulit wajah kita dr awal, inshaAllah, dh berumur pun tetap mantap😄
Makeup Skincare paling SIMPLE & MESRA SOLAT tau.. Jom la cube dulu😊






Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…
AGEN2 DIALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA DGN MARGIN KEUNTUNGAN TINGGI.

Testimoni Charms



JOM KASI SETEL MASALAH JERAWAT..
JOM SAPU BERSIH
Ini seriussss! Isi jerawat habis kena paksa keluar. Rata semua jrwat2 yg timbul uolss! Dah tak yah picit2 nanti jadi parut berlubang lagi parah! .
Makeup siang2 buta... Tahu2 jerawat semua keluar...KULIT BERSIH, LICIN & RATA. MAKIN LAMA PAKAI, SKIN MAKIN CANTEK😍😍
.
Dah la pakai Charms ni tahan berbulan2. Terlajak jimat. .
Ada bran? Makeup je u alls.. Tp Skin Maintain FLAWLESS!! Nak ke nak uollss? .


Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…