Thursday, July 12, 2012

gambar 2 pasangan pengantin :)

Assalamu'alaikum dan Salam 1Malaysia

Our Family Big Day
30 Jun 2012 (Sabtu)
Abg Hesa & Kak Jah dapat 2 orang menantu..hooreyyy :D






my lovely family

Mar & Shida

Assalamua'laikum dan Salam 1Malaysia

shidaa...post yg ni pn untuk ko juga..
ni pix kita masa ko datang kenduri rumah aku hari tu...hehe..
 1 je aku nak ckp "ko dah putih skrg...wewitttt...:D"


ni la pix kita yg sempat kita snap hari tu..walau pun
time ni berebut2 dgn abg aku nak guna kamera..huhu..

Baju Baru Colour Ijau

Assalamu'alaikum WBT dan Salam 1Malaysia..

Blog ni ditulis untuk sahabatku yang berada dikejahuan shida..sob2..mis u...

ko sihat ke? aku just nk upload pix baju baru..huhu...sebab kain ni ko bagi kan..baru sempat jahit + pakai...tapi bila dah jadi kain...cantek pula..ramai yang sika..tqvm again fren bagi kain ni...




sambung lagi kat bwh..

tapi kain petak2 mcm kain pelikat tu aku belum sempat jahit, maklum la busy jahit baju org..tempahan raya...=) insya'Allah.aku jahit kain pula nanti...

ok..baibai..take care..mmmuuahhhh