Wednesday, July 13, 2011

Kecintaanku Pada Adobe Photoshop

As Salam dan Salam Sejahtera..

hai freinds...lama saya tak updated blog saya ni...al maklumlah..tersangat busy 1, 2 minggu ni...hari ni baru habis Program 'Dialog Fakulti'..hampir 2 bln bertungkus - lumus kerja keras untuk program ni..alhamdulillah semuanya ok dan berjalan lancar...biasalah program camni leteh, sterss & tense mesti ada...alhamdulillah saya dapat lalui dgn sabar...

nak dijadikan cerita saya MC semalam sbb pening kepala yg teramat sgt..sampai terasa siling rumah terpusing2...walaupun MC saya terpaksa pergi ofis untuk siapkan sijil program untuk harini...kemudian pergi INTEKMA sehinggalah pukul 8.30mlm....apa nak buat kan..???

em...apa yg nak saya kongsi hari ni..last week saya hadiri kursus Adobe Photoshop anjuran JPbSM UiTM selama 3 hari...6 - 8 Julai 2011..

apa yang blh katakn..bila pergi kursus ni..terlalu byk yang saya belajar..even saya dh tahu basic adobe ni...
tq vm to cikgu Jasni ngajar saya selama 3 hari..alhamdulillah..byk yang saya tak tahu dah terjawab..:)

kecintaan saya pada adobe photoshop semakin tinggi...

'em..mcm org ngah bercinta pulak kan???' huhu...

actually..sy mmg suka guna software dari dulu kini dan selamanya..& dh lama juga nak pergi kursus & akhirnya dapat jg...memandangkan kerja di ofis baru saya banyak guna adobe ni... so tak sia-sialah saya belajar...

em...pasni tengok la hasil saya ye..saya akan updated di blog ni..insya'Allah...:)