Sunday, June 26, 2011

Pesta Buku 24 Jun 3 Julai 2011

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

ptg semalam saya dan housemate pergi Pesta Buku @ SACC Convention Shah Alam. Pesta bermula hari Jumaat & berakhir hari Ahad minggu berikutnya...ini la julung kalinya Pesta Buku diadakan di SACC Convention ni...so not bad...byk jg buku yang ada..tapi tak boleh nak bandingkan Pesta Buku di PWTC la, sbb kat sana beribu2 lemon buku yang ada..sampai rambang mata dibuatnya...

sambil jalan-jalan saya beli 3 buah buku & 1 majalah 1 + 3..(tahu tak 1  + 3 tu apa?) em...bila beli majalah berbentuk suarat khabar I LUV ISLAM dpt + 3 lagi majalah dengan harga RM2..berbaloi2..:) saya beli majalah I LUV ISLAM sbb saya pun selalu juga lawat website I LUV ISLAM  ni..so bila nmpk majalah nya saya pun beli & nk try baca...


Antara buku lain yang saya beli.......


1) Aksesori Kristal Mutiara - hmmm tau kenapa saya beli buku ni??? bila saya tgk tajuk buku ni dah buat saya tertarik..even sebelum ni saya pernah terpandang buku ni...bila saya  tgk kandungan dalam buku mcm2 gelang, anting2, rantai yg boleh dibuat sndiri...sangat cantek...so bila ada kelapangan saya akan buat..so tgk la hasilnya nanti ye...:)


2) Jangan Bersedih - Buku ni saya dah beli dan baca keluaran pertama..so saya nk bc kularan yg keuda..& then saya akan beli keluaran yg ketiga pl..tak rugi baca buku..coz sgt bagus...:)


3) Kaedah Tajwid - Buku dah lama juga saya nak beli..tapi baru hari ni berkesempatan...biasala buku ni ajar kita mcm mana nak baca Quran dengan betul...:)

pas penat jln2 sempat juga mkn di Restoran FC kat dalam Komplek PKNS...:)

saya mkn ABC..boleh tahan sedap juga...

FC special (mcm ayam KFC pl kan???) :)

So..kwn2 pergi la Pesta Buku...mcm2 buku yang ada ...:)