Sunday, May 15, 2011

SUKANUN UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU 2011 PART 3

Assalamualaikum..dan Gud Morning...

hmm..mata pun belum nagnatuk..so blh la smbung SUKANUN Part 3..:)
hope kwn2 tak bosan ye..tak hbs2 story SUKANUN...:)
yela..lama sy kat sana lbh kurang 1 minggu, so byk la cerita kan???
tak sempat nak berstory kat sana, so sorylah ye..kat shah alam baru la free sikit...:)



tempat Player UiTM berkampung selama 1 minggu  UiTM Kampus Kuala Terengganu
UiTM vs MBPJ
 test court



my fren son namanya amsha....:)

hmmm...
utk SUKANUN kali niteam UiTM dalam group MBPJ &UnisZA...kesemua group patutnya ada 4 team..tapi kami bernasib baik coz group kami hanya 3 team je...
UiTM Kalah dengan MBPJ 7-0..amat teruk sekali rekod UiTM...tak pernah kaah sampai 7-0...tapi ta apa sememangnya team MBPJ terdiri dari pemain M'sia & Ex-M'sia..Dioarg memang layak menang..kiranya team kami kalah dengan team M'sia lahhhh...huhu..Antara pemain nye...Choo Chung Eng, Kuan Beng Hong, Ramdan Misbun, Ong Seu Hock..Zulfari Abdullah dan ramai lagi..saya pn kurg kenal sgt...
tapi esoknya team kami kalahkan Unisza 7-0...:)



jadual perlawanan
 
 

 stadium negeri Terengganu


MPSJ berjersi Maroon
dengan kawan lama di PJB dulu..dulu ktorg sama2 1 team..wakil PJB dapat no. 1..bangga sekejap..masatu...:) ..dia wakil UMK...


esoknya..pusingan per1..jumpa UUM 4-0..




UiTM vs UUM

                                                   UMT 4-3..so team ktorg dh kalah kpd UMT..rasa sedih jg tapi apa kan daya menag kalah adat bertanding...masateam kami menentang UMT.di court 3..team MPSJ pun ada game juga..sempat juga saya tgk Fairuzizuan dari jauh...blh juga saya tgk dari dekat pada mlmnya sebab team dia melawan UMT..menag dengan 4-0...so dptla masuk semi final..ye la...Fairuzizuanni kwn saya. Kami pernah sama-sama wakil daerah untuk player single ke Bota, Ipoh..Mungkin dia dh lupa @ dia still ingat..entahlah...



team MBPJ vs MAS (quater final)


tapi...dlm pada tu..saya syik terfikir kat ofis ....rasa nak balik je..mcm2 rasa..tak sedap hati, ssh hati..ntah la..hanya Tuhan je yang tahu perasaan saya kat sini...Batuk+sakit tekak pun makin menjadi2..sabar je la...trpaksa jugalalui walaupun sukar....:(

ptg rabu sempat juga saya & roomate  keluar mkn kat Pantai Batu Burok..boring jg duk dalam bilik...Nani kejutkan saya dari tidur sbb, pada sebelah mlm tak blh tidur panas+batuk nonstop...:(
so..bila fikirkan panas kat bilik, so saya pn  folow diarong mkn di A&W..lps mkn jejalan di tepi panatai sambil snap gambar...best jg...bergmbr sambil gelak2..almaklumla si Nani yg kuat sangat gelak..smpi sakit perut dibuetnyeee...so tgk la pix yg kitaorg sempat snap ye...


sblm keluar solat dulu...:)

 audian

 playerex-Msia...team MPSJvs UMT (quater final)
 Elly...dengan gaya seorang camerwoman...:p

 background dr tingkat 1

 yg sempat beli di Terengganu

p/ s : pix tepi pantai......tungguuu....;p

see ya on Part 4..;)