Saturday, May 14, 2011

SUKANUN PART 2

Assalamualikum...salam sejahtera

hai kawan2...dh hampir seminggu saya di Kuala Terengganu....banyak sangat cerita saya nak stiry mory ni...sorry la saya tak sempat nak berstory..lg pn coverage intenet kurang ok kat sini...


1st...pasal kesihatan yg makin lama makin teruk..

BATUK+SAKIT TEKAK..

lbh kurang 1 minggu saya batuk...masa di shah alam lagi  dh mula batuk...batuk pun sikit2 je...saya ingat batuk manja2 je huhu..saya layan je la..maklumla dh lama juga saya tak batuk...tapi bila dh smpai kat sini cuaca pun tak menentu..kejap hujan kejap panas...kalau hujan sekejap je...bahang panas terasa sangattt....tidur pun ssh nk lena...ditambah batuk non stop:(

hari sabtu esknya terpaksa pergi unit kesihatan kat UiTM...pembantu klinik bagi ubat batuk & ubat utk sakit tekak...

ni ubat ambk kat Unit Kesihatan UiTM

 ubat sakit tekak

ubat batuk..(dh hmpr 2 botol mkn tapi tak baik jg..)

muka x sihat...:(

tapi mkn ubat batuk sama juga batuk nonstop..mkn ubat sakit tekak..mmg tak boleh mkn..ubat sakit tekak ni mcm gula2 kena hisap..bila hisap je rasa nk muntah..tak sedap langsung...
mkn sikit terus buang...
boring juga syik batukkk je..sampai sakit perut dibuatnya...adoiii...tapi nak buat camne layannnn je la...
hari ahad lepas test court pergi lagi unit kesihatan..kali ni jumpa Dr.  Dr. cakap tak ada just perubahan cuaca..suhu badan pn ok..

Dr. bagi lagi sebotol ubat batuk+multivitamin+panadol..
hmmm..tak tau la sy mcm mana game nanti...badan pn kurang sihatni...:(

to be continue PART 3