Thursday, April 7, 2011

Birthday Party @ Season Hotel KL

Assalamualaikum...

hai kawan-kawan....
Last wekend saya, azs, dayah & ina pergi birthday party kwn azs & ina...kebetulan saya kat KL ..so azs ajk saya join sekali birthday tu...azs pun tak bagitahu awal yang dia nak pergi party tu..so saya pakai je pakaian yang saya bawa...memang simple...nasib baikla azs pun pakai simple je petang tu...

lepas je cari hadiah dengan azs terus ambil ina & dayah di sentul...lebih kurang pukul 6.00 petang sampai di Season Hotel...restoran kat situ tersangatla romantik...setiap meja dipenjuru restoran ada tirai...hmm..lebih kurang kelambu..huhu...lampu pun malap je...tersangat romantik..kepada sesiapa yang nak candle light dinner dialu-alukan :)

petang tu ina memang bertuah sangat...tahu kenap dia bertuah???sebabnya...dia menang cabutan bertuah...dapat hamperrr......

antara makanan yang saya paling suka...cake chochalate indulgance..yum-yum...dah lama tak makan...menu lain...nasi goreng, cup cake, buah-buahan, rojak & etc...

so...enjoyla pix yang sempat saya snap k....:)

 Azs
 Dayah, Ina & Azs



 antara menu



 view dalam restoran

 ina dapat lucky draw....




 ada penyanyi tuuu...huhu

suka pix ni....:)



 dapat door gift

 autograf....

 my autograf....(atas sekali..:p)



Happy Birthday....:)
hope panjang umur dan dimurahkan rezeki...