Sunday, March 20, 2011

pertandingan badminton inter Bendahari

Assalamualaikum....

Hai kawan-kawan...happy wekend day...:)
pergi mana hari ni...???saya banyak habiskan masa kat rumah je...
pagi tadi potong 1 kain...kain untuk buat baju kurung pahang...

hmm....terasa pula kesejukan..sebab kat luar hujan...nak kata lebat..tak lebat sangat..tadi baru je basuh + jemur kain...hmm...lambat la kering jawabnyaaa...

sebenarnya saya nak bagitahu yang kelmarin...12 Mac 2011...Pejabat Bendahari ex-tempat tempat kerja saya dulu ada buat Pertandingan Badminton Inter Bendahari...di bawah biro Sukan...ni lah buat julung kalinya Pejabat Bendahari buat tournament ni hampir 5 tahun lebih saya berkhidmat di Pejabat Bendahari...tapi...bila saya dah kelaur dari Pejabat Bendahari la..:(..tapi tak apa..saya terima sebab inilah masa yang sesuai  Kelab Kebajikan Pejabat Bendahari..(KKPB) adakan tournament ni...tapi disebabkan saya ex-biro sukan KKPB..so pengerusinya minta tolong saya jadi urusetia untuk tournament tu...so memandangkan saya memang minat dengan game ni & ex-biro..so saya pun tolong la...walaupun letih & hampir 1 hari saya kat Pusat Sukan, UiTM..

Best juga sekali sekali jadi urusetia...sebab sebelum ni saya jadi pemain..bayak juga benda baru yang saya belajar...tapi dalam hati memang nak main jeee...

tournament ni mula pukul 9.00 pagi ...& berakhir pukul 7.00 ptg...
lama juga kan...ni sebab final terus buat hari ni...
 antara yang bertanding :

a) BERGU PEREMPUAN : 4 PAIR
b) BERGU LELAKI : 28 PAIR
c) PERSEORANGAN LELAKI : KALAU TAK SILAP 12 ORG..

tahniah kepada semua pemenang...

Perseorangan lelaki : En. Onn Musa (Otai pemain badminton UiTM)
Bergu perempuan : Shohoku
Bergu lelaki : Otai (bergu ni pun otai bendahari jg):)

semua hadiah akan diberi masa Majlis Jasamu Dikenang anjuran Kelab Kebajikan Pejabat Bendahari..yang  diadakan pada 18 Mac 2011 ..masa ni saya pun dijemput/ yang dirai sebabbbb....saya dah jadi alumni kelab KKPB...sedihhh....:(..hmmm tak apa lah....hidup mesti diteruskan....:)

saya sempat juga snap picture untuk kenangan pada haritu...

so sorry....tak blh nk upload pula..next week k...:)

If tak sabar nak tengok blh la tenog kat Facebook saya k...klik "Mar Zarra"...:)

ni pix saya as urusetia...:)

 me & alina

 busy register player2

 ok tak pix ni??hmmm...ok jg...thnx hazril....snap nice pix...

urusetia2...en.khalil & en.shaari

babai...