Friday, March 11, 2011

My cute teddy

assalamualaikum...

hai kawan-kawan..
saya nak upload my cute pink teddy..tapi teddy ni lagi cute bila 'dia' bertudung...:D

tarrraaa......:D
cuteeee tak??? hehhe...

sebenarnya saya ada beli tudung dan shawl beberapa minggu yang lepas..saja suka-suka bagi teddy ni pakai jadi model sambilan..huhu








boleh jadi model tak????:p

"
"
"
"

 yang ni pulak kwn baik pink teddy ni...namanya blue teddy...huhu




tomeyynyaaaaa......ahaks....


My Roomate Birthday

Asssalamualaikum...

hai kawan-kawanku....sihat semua???
2,3 hari ni saya sibuk sikit sebab pindah office baru...letih juga mengemas kat office baru..

so saya nak bagitahu yang 2 Mac 2011 Birthday my roomate. sue...

tak tahu apa saya nak bagi untuk dia...sambil drive balik kerja sempat fikir & saya buat kad birthday untuk dia...:)

so ni la kad yang saya dah buat tu....simple je...15 min nya kerja...:p

:
:
:
;
:
;
:

oppsss sorry...picture tak boleh upload plak...:(
hmmm...apa yang tak kena ni...


yeayyyyyy...dh blhh!!!