Friday, February 25, 2011

Minta Izin

Assalamualaikum....

di sini saya nak bagitahu yang minggu saya ada update sikit blog saya...hari ni baru berkesempatan nak bagitahu..:)

sebenarnya saya nak minta izin dekat penyanyi no. 1 negara...Datuk Siti Nurhaliza...penyanyi favourite saya...:)

minta izin...yang saya guna tajuk-tajuk lagu Datuk untuk blog saya...minta izin Datuk Ct ye...:)

untuk memudahkan kawan-kawan saya terangkan sikit tajuk2 lagu Datuk siti yang dah saya guna yang saya guna di menu side, up & down bar saya ...:)

untuk pengetahuan kawan-kawan tajuk lagu Datuk Ct yang telah saya gunakan ni tak ada sama sangat maksud bagi setiap 'title' saya..tapi saya dah cari yang hampir-hampir sama dengan maksud asal saya....(adoii... susah juga nak buat ayat ni..harap-harap kawan-kawan faham la yee...kalau yang tak faham tu, buat-buat faham la ye....:p)

a) Mar Zarra 'Situ Sana Sini' = Bahagian atas (Title Blog)
b) 'Tanpamu' = untuk iklan naffnang
c) 'Wanita' = profail
d) 'Seribu Kemanisan' = Facebook
e) Blog Archive = belum jumpa yang sesuai lagi....:(
f) Label = belum jumpa yang sesuai lagi....:(
g) New update = belum jumpa yang sesuai lagi....:(
h) 'Beradu diKhayalan' = Blog/website yang mesti tengok/ untuk rujukan
i) 'Tak Boleh Lupa' = blog kawan-kawan
j) 'Ku Mahu' = blog terhangat dipasaran
k) 'Bicara Manis Menghiris Kalbu' = lirik lagu
l) 'Melawan Kesepian' = Download lagu
m) 'DiTaman Teman' = Blog Kawan-Kawan ...

hmmm...setakat ni, ini jela la dulu ye....kalau ada tamabahn akan saya bagitahu k....:)

sebelum tu...untuk tatapan kawan-kawan...gambar saya & Dato' Ct...tapi bukan betul-betul...saya buat 'super impose'...jangan  marah...:D


saja letak gambar ni...Datuk Ct with my frind = Ira (Ira glamour sekejap awk ye...;)..masa ni Dato' Ct di UiTM....

*** gambar saya & Dato' CT coming soon ye......:p***