Wednesday, February 16, 2011

AMANAT VC 2011

assalamualaikum..

Amanat VC baru kali ni buat kat Dewan Agong , UiTM Shah Alam. Semua baru la VC baru, tempat
baru...:) tapi kehadiran staff UiTM untuk amanat kali ni diluar jangkaan...ramai sangat...sampai saya kena duduk atas tangga...kesiannn....:(
tapi tak apa...bila tengok view dewan yang cantik tahan je lah dari lenguh dan sejuk..sebab duduk atas simen....tapi pengalaman 1st pergi amanat ni memang best...kami bertiga dah sepakat nak jalan kaki saja untuk elak jem & susah dapat parking...jalan kaki ke sana ambil Masa lebih kurang 15 minit jg la...

so bila kami jalan belum sampai separuh jalan ayuni nampak teksi..kami sepakat naik teksi...bila dah turun nasib kami baik abg teksi cakap FOC..yelah  tak sampai 10 saat duduk dah turun sebab teksi tak boleh masuk jalan ke Dewan Agong...lepas je turun kami nampak  bas UiTM...nasib kami memang baik...kami naik terus sampai ke Dewan Agong....itulah ceritanya...tapi disebabkan kami nak balik awal..terpaksalah jalan kaki sampai ke office..letih juga dibuatnya terpaksa naik bukit...tapi kami berjaya sampai juga akhirnya...

so saya sempatlah snap beberapa keping gambar kat dalam dewan tu...mesti kawan-kawan tak sabar nak tengokkan...??? :)

 bahagian dalam dewan...VC tengan bagi amanat

 bahagian luar dewan....masa ni dah nak balik...

mar & ayuni


view yag cantik....

Rakaman Tom2 Bak musim yang terbaru pada 13hb sehingga 17hb Mac

  PENGUMUMAN...!!!!

Untuk adik-adik yg nak masuk tv...ada berita baik...:)

rakaman Tom2 Bak musim yang terbaru pada 13hb sehingga 17hb Mac di Filem Negara Petaling Jaya.

Tapi kalau nak join rakaman ini sebagai penonton, bolehlah buat tempahan tempat duduk dgn menelefon Astro bercakap dengan Unit TAG. ok babai...