Tuesday, February 1, 2011

last day shida

assalamualaikum....

hai kawan-kawan....

hari ni 01 Februari 2011....dah bulan baru di tahun 2011...rasa sekejap je kan...pejam celik pejam celik...dah  masuk bulan baru....sungguh cepat masa berlalu...

sebenarnya saya nak bagi tahu yang my lovely friend...'shida' last day semalam kat office lama saya....sedih sangat...pagi semalam sempat jumpa dia sekejap kat kafetaria menara...sempat la berbual dengan dia...apa yang dia bagitahu dia bertolak ke sungai petani pukul 1 petang semalam...then saya dapat msg dia lebih kurang pukul 845pm yang dia dah selamat sampai...alhamdulillah....

hope dia suka dan bergembira ditempat baru....jangan sedih-sedih..hope juga dapat kawan yang baik-baik kat sana...

shida...kalau ko baca blog ni...

1) Love & miss  u forever
2) doakan kau happy kat tempat baru.
3) kalau ada masalah bagitahu ....
4) doakan ayah & mak kau cepat sembuh dan sihat selalu...
5) if boring-boring tu kau baca la blog ni k...:)
6) take a very good care k...


hmm....sebelum kitaorg pindah sebelum ni sempat dia bagi emel pada 02 12 2010 hari tu..dia bagi emel tu sehari selepas saya dapat surat pertukaran tempat bertugas...bila baca rasa terharu & sedihh...tapi saya kuatkan semangat...& tak fikir sangat pasal tu...lepas je saya baca emel tu...saya pun ada suprise untuk dia...so apa suprisenya???? baca sampai habisss k...;)

emel yang shida sent hari tu...

dearest marsitah,

i'm writing u this to let u know that :

I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me.......


things won't be the same without u......

.

.

.

.


 

hate this empty feelin...........




luv u......


ni pula saya suprise kat dia......
(hasil CS3 & kreativiti saya....;)
dia memang sukakan kucing tapi saya geliiiii kucing..tapi bila saya fikir if saya guna background kucing maybe dia lagi suka....:)



cumilll tak???:)


so....sempat juga saya snap gambar dengan dia & kak ana (ex-officemate) dekat kafetaria pagi semalam...so enjoy ye dengan gambar ni....:)



mar & shida (walaupun dia senyum tapi riak muka nampak sedihh....) @_@

mar & kak ana


kak ana & shida (kebetulan ex-offismate pun ada sekali), so dia join la...


okeyyy...babai...