Tuesday, January 25, 2011

........kami bertiga......

assalamualaikum....

hai kawan-kawan apa khabar???
sudah lama rasanya saya nak share gambar 'kami bertiga' tapi tak berkesempatan...
kami bertiga yang saya maksudkan ialah....saya, shida & kak yati

kisahnya macam ni....kisah ni terjadi awal bulan 1...kalau tak silap saya 7 Januari 2011 (jumaat)..kebetulan hari tu buat jamuan perpisahan di office lama untuk saya dan 5 orang staf yang lain..so pada sebelah petang kami bertiga berposing pula dekat CITU, UiTM...

so....tengokla ye....agak-agaknya ok tak kami berposing???? kalau tak ok jgn kutuk tau....^__^

kasut baru kami....white colour...=)


 'pelakon' terbaik..huhu

 nangka ni besarrr....tapi takut nak ambil...^__^

 cantik tak view kat sini???

 kak yati..

 shida...


 comel kan kami....(perasannn)













 tunjuk kasut colour sama...


sekiannn.....babai....