Wednesday, January 19, 2011

PC FAIR @ UITM

Assalamualaikumm...

kepada sesiapa yg sukakan gajet & mini shopping...blh la dtg ke Annexe & Dewan Sri Budiman UiTM Shah Alam...ada mini PC Fair
kat situ mcm2 aksesori...mmg excited sgt bila sy tgk very colourful & cantik2...=)....harga yg berpatutan terutama student...

So belum terlambat la if sape2 yg nk kesana coz hari ni last day...datang beramai-ramai ye...

dalam seronaok ber'window' shopping sambil2 mencuci mata..saya pun ada beli 'rumah'/casing utk 'mydear pink colour' external harddisc...beary2 da sweet..:) (pixnyee nanti sy upload k...:)

oppsss sblm terlupa...saya ada beli perfume Internity gred 2A...RM25.00....okey la kannn....:)

selain tu ada jg Book Fair...Chooclate Fair...Perfume Fair...& etc
so..datang lah beramai2 k...

nota : saya admire sgt 'ear phone' pink colour...sweet sgt...tapi kena fikir dulu walaupun harganya agak murah RM15.00jeee....bukan ape coz sy dh ada tapi tak guna smpi skrg...huhu(tapi tak se'sweet' yg ada dekat 'PC Fair' tu...^__^

Tarikh : 17-19 Januari 2011
Tempat Annexe & DSB, UiTM Shah Alam
Masa : 10.00pg -9.00 mlm

..........taraaaa......:).........

 tomeyyy tak???


 bhg dalam....

 seagate xternal


internity perfume....