Thursday, January 13, 2011

Mar Zarra di office baru...

Asalaamualaikummm....

hampir dua minggu saya tak update blog ni kan...biasa la di office baru...banyak benda yang nak stady...
dapat boss baru, kwn2 baru, semuanya baru laaa...
tambahan pula fakulti ni baru di buka 6 bulan yang lepas...
so mmg baru laaa....


so far saya di office baru ok...kekadang tu teringat kenagan pahit manis di office lama...normal la kan..bila difikirkan memang la sedih...tapi dah kehendak tugas dan tanggungjawab saya kuatkan semangat....insya'Allah saya dapat sesuaikan diri di office baru ni pelan2...

hmmm...saya pun dh  tak ada idea nak tulis :p
kepala tengah pening ni....(bia saya je la yang tahu...huhu)

ok babai......


ni pix last saya 'punch out' di ex-office...:(