Wednesday, March 2, 2011

PC Fair

Assalamualaikum....

Selamat Pagi & Salam Sejahtera....
Hari ni ada mood sikit nak bagitahu kepada kawan-kawan semua yang minggu ni dan minggu depan ada PC Fair lagi...Kalau ada PC Fair ni biasalah discount up to 50%-70%...wowwww...berabaloi-baloi...!!!!!:D

Ok ....PC Fair untuk bulan ni ada di dua tempat :

Fakulti Sains Komputer & Matematik...UiTM Shah Alam
bagi student & Staf UiTM mesti kebanyakannnya dah tahu sebab banting sudah terpampang di sepanjang jalan...

Tempat : Dewan FSKM
Masa : 10.00 pagi - 8.00 malam
Tarikh : 8-10 Mac 2011

Mid Valley

Tarikh : 3-4 Mac 2011

So..marilah kita beramai-ramai ke PC Fair..sebab...sebab....sebab....kawan-kawan pun tahu kan????hhehe...ok babai...


2 comments:

  1. wa.. belikan pc utk aku satu.. hehe

    ReplyDelete
  2. hhmm..sy pn xpergi...bzzzz...rugila pulak rasanyaa..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi komen =)