Saturday, January 1, 2011

"Happy New Year 2011"

~01 01 2011~

assalamualaikummm...
hai blogger2 sekalian...

~HAPPY NEW YEAR~

tahun baru ni biasanya kita akan kaitkan pasal umur...
bila tahun baru maka naiklah lagi 1 angka umur kita kan????
hmmm...tak apacuma nombor je....hati tetap muda kan????
itu yang pentingggg....:)


kepada yg menyambut hari lahir..saya nak ucapkan happy birthday...
emmm...hari ni birthday my lovely daddy ..En. Mat Hesa Mat yang ke 61...o1o11950...
harap ayah :
~dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...
~sentiasa mendapat kerahmatan & keredhaan dariNYA..
~sentiasa berbahagia disamping isteri, 8 org anak, 4 org menantu &  11 org cucu....=)
~kami syggg ayah dan mak...

erm....

ditahun baru ni harap segala azam baru tahun lepas yang belum terlaksana sila forwardla ke thn ni la ye....:p
jgn azam tahun lepas blm terlaksana ditambah pula azam yg baru....


harapan saya ditahun baru ni kita sama2 buat yg terbaik dari tahun lepas..buang segala kenangan2 yg sedeh, pahit & etc...kita buka buku baru..."BUKU 2011" okey???? :)

sblm tu nk tya kwn2 blogger....malam tadi korang celebrate new year kat mana????


@ i-city??
@ Dataran Merdeka??
@ Putrajaya??
@ KLCC??
@ Bukit Bintang??
kalau saya...jawapannya adalah...memang mengecewakannn...huhu

.......................jawapannya adalah......di rumahku hahaaahha.....janagan marahhh..............................



~.........okey....tata......& happy new year againn.....~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi komen =)