Friday, January 21, 2011

"akhirnyaaa....."=)

Assalamualaikumm...

selamat hari jumaat....
diharap hari ni dapat ditempuhi dengan penuh keberkatan dan keredhaan...insya'Allah..

pagi2 ni saya excited nak bgtahu yang 'akhirnyaaaa....'..=)

.....yg akhirnya dpt jg sweet pinky earphone.....
citernya mcm ni...kebetulan my best freind shida pun nk jg pergi PC Fair...so sblm ke sana kita org 'berdating' dl ...(lunch kat cafe baru dkt parking bertingkat)...so masa mkn tu sy dengan penuh excited (biasala cik mar if dh sukee sesuatu benda tu...mesti excited bercerita :p) berstory2 la kat shida....

bila dh smpi sana sy pun tunjuk la earphone tu...then dia tya yg mn...???dalam hati terdetik...knape dia tya yg mn?? niat just nak tunjuk kat dia je..tak sangka pula yang dia nak hadiahkan...owhh...dalam hati happy sgt....

to shida...tq v.m ....love u...=)...selamat bercuti & tk. cre..hope your daddy cepat sembuh...^__^

= shida jg ada bw 1 keping gambar ...gambar apakah itu....????
hhmmmm...tungguuu....:p

apa yg dia ckp hadiah b'day...in advance la coz my birday lambt lg 20 April 2011 ni...
hmmm....seperti biasa la ...pix nye sy upload nanti k....
so tungguuu........:p

kwn2 saya dah tunaikan janji saya.......saya snap gambar ear phone ni pelbagai angle...so tengok puas-puas k....=)








babai....

2 comments:

  1. iqa : tqvm...nak???hmmm...mesti suka pink colour jgk ni....(nanti akak bg pinjam...ok???):p

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi komen =)