Tuesday, October 19, 2010

MUHAMAD FAHIEM RIZQIN

salam…



aku ngah ‘giler’ melayan blog aku yg aku rs agak cute ni (cute ke??..,perasannn…,sape lg yg nk puji kalau x kita sendiri kan???;p)…jgn mrh…hehe

if blh tiap2 hr aku nk ‘meng’updated blog aku ni…

insya’Allah akan kuluangkan ms utk blog kesyangan ku ni…

aku tau ‘dia’ dh lama merajuk dgn aku...mn taknye…dibiarkan gantung tak bertali…waaaahhhh mcm ‘couple’ pulakye…huhu…

ok hari ni aku nk bercerita pasal anak sedara ku yg baru lahir..290910 hari tu…

meh aku bg biodata sikit pasal budak cute ni..



nama ikut sijil : MUHAMAD FAHIEM RIZQIN ZULKIFLI (ermmmm..sdp x nama ni???yela ‘makndak’ dia yg bg nama kan??heheh)e

tarikh lahir : 29 September 2010

umur : erm….tlg kirakan…

jantina : boy

bil adik beradik : 3 drpd 3 beradik

cara dilahirkan : ‘ikut tingkap’ (sbb songsang..)special niii….

Maksud nama; MUHAMAD = nama nabi kita… FAHIEM : yg memahami RIZQIN = rezeki kurniaan Allah (Ada sbb jg aku letak nama ni..selain ‘sdp’ sbb ke2 cz mksdnye ‘rezeki’ = kakak& abg aku nk sgt anak lelaki..cz sblm ni dua2 dpt ‘puteri’…..so rezeki Allah bagi jg anak lelaki…syukurr…

Tempat lahir..hospital (jitra)



Erm….xbest jg kalau xde pix kan??jap aku cr pix yg sesuai…………hope enjoy..

 masa ni aku br smpi terus snap pix...:p


   ssh sgt nk snap pix syik tidur je...

 
 mesti kwn2 pelik knape aku snap pix cm ni...(korg mesti dh dpt agak kan???:)


                                               jari baru nak mengelupas kulit




           kaki pun sama




   ni baru la dapat snap dia buka mata...tapi jgn terkejut lak. cz mata dia tu alaong a.k.a maklongnye yg letak..



 mata yg besarrr...




 dh pndi senyummmm...







 ms ni tak bercelak...hehe


 ni kakak2 fahiem...


masa ni ni baru lahir ..xsalah dalam 1 jam...


~ordinaryledy.blogspot.com~