Monday, October 18, 2010

HARI INI DALAM "SEJARAH"...




Salam….
buat tatapan kwn2 ku yg 'merindui' wajahku...
("wajah kesayangan bonda")

..iye la tuuu...
Hye kwn2 ku…aku rs dh hmpr ½ tahun aku x belek2 atau updated akunye blog ni…
Cian blog aku ni…mesti korg pn boring tgk blog aku ni…bila buka je ‘bnda’ yg sama je kan???!!!

Xpe…pasni insya’Allah korg x la boring lg cz aku terasa rindu nk updated aku nye blg ni..tbe2 je hatiku diketuk untk bt ‘sesuatu kat blog aku ni…

If korg perasan 2,3 minggu lps pn aku dh updated ckit2 dh..kpd sssiapa yg perasan la kan…if xperasan jg tu xpe la…^__^..emm…takde apa sgt yg aku updated pn…

Korg nk tahu knape dh lama sgt aku x updated blog aku ni??
Hmmmmm….pjg critanyaaa….”.(pendekkan….)”;p

Ok..

a)….asyik ‘melayan’ FB je..jd blog aku abaikan la…bak kata pepatah’ hbs madu sepah dibuang…huhu’
b) sifat malassssss….ye la if nk upload pix kat blog ni mesti kena cntk2 kan…??!!so nk kna cntk2 pix yg mls sbnrnyee…hehe…(tapi if pix tu ok...xyah  la nk edit2 kan??~~)

c) byk sgt prblm…sampaikannn….nk update blog pn dh xde mod…L..erm..bir aku sorg je yg tahu apa mslhnye…xyah di share lh kat sini..nanti 10 hr 10 mlm pn x hbs….;p
d) skrg ni hbs kerja je trus pulang ke rumah…so xde la ms nk updated kan???
e) ermm….kerja byk…hmmm byk jg la…kekadang bt kerja ofis dh leteh…so perasaan mls tu pn hadir tanpa diundang…

sbb kerja byk smpi tertido...ciannn....
f) ape lg ye???mngkn ni je kot sbb2  yg paling blh diterima pakai…hehe..





marzarra.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi komen =)