Friday, October 22, 2010

Hari ini dalam sejarah Part II….(model tudung)

Salam...


Nak dijadikan cerita…kwn aku ada bisnes jual tudung..mcm2 jenis tudung yg tekini dia jual..sampai aku pun jd gila bila tgk..kalau ikut kan hati semua aku nak beli…aku pun try la satu persatu (tapi lain2 jenis) smbl kwn aku tu tgk..& bg komen samada aku pakai ok tak…


Aku pun try la dgn bersungguh2..biasela org prmpuan ni kalau dh nmpk tudunggg kan…(faham2 jela)


Smpi la kwn aku ni luahka isi hati dia…(cewahhh)..yg dia ‘melamarku ‘ utk jadikan aku ni model dia…aku ingat dia memain…bila aku nmpk kesungguhan dia..so aku pn setuju...& aku ditemani housemate aku (ekin)..so xde la aku jadi kaku (maklummla 1st time kan...:p)..


erm...sblm tu kalau rjn2 tu tgk la 'cik hana' nye FB ye..:) (cik hana..xde komisyen ke???:p)


so..korg tgl la ye...ok x..posing2 aku  nmpk muka yg agak malu & cntrl cun..huhu

                                                   amacam???ok x???:p

                                              







dgn ekin




                                                                   yg ni aku dh beli..hehe













 

                                         

                             amacam??blh x aku jadi model???:p

YA @ TIDAK...???

ordinaryledy.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi komen =)