Tuesday, October 26, 2010

Aku & Cda @ GTAR

Pameran Hang Tuah...

salam...

hai...

last week aku & cda saja round2..sukasuki..gi GTAR ada pameran Hang Tuah...maklumlah dh lama juga tak pergi segala bentuk pameran ni...

so ktorg pusing2 la kat dalam galeri tu...posing2 snap pixs...masa tu kebetulan org tak ada langsung...lg la gila snap gambar...lightingnye pn ok...so aku suke bila tgk pixs2 yg aku rasa agak cantik...

tapi...

kat dalam galeri tu bukan saje ada pameran Hang Tuah...mcm2 lagi yg ada...agak menarik la jgk...
suprise..!!!

kalau nk tahu kena tgk pix k..!!!

 sawadikaaap...@ 'Pameran Hang Tuah'


   
 kat dalam galeri...'keris sempana alam buana'







at 'diaroma antartika' 


 
                          Lecturer UiTM mengharumkan nama negara.... pergi ke antartica secara solo...






Replika student2 UiTM mendaki everest...

berlatar belakangkan replika pendaki everest...




sekitar dalam galeri




                   ko pikir apa shida???apa yg x kena???




'memuaskan' kata shida...:p





'memuaskan' jg...




              dh puas tgk..baru nk register???







                                      
                                      pilih2...hehhe






  





~ok....sayonaraaa.....c.u again....tatititu...~

marzarra.blogspot.com




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi komen =)