Tuesday, October 26, 2010

Aku & Cda @ GTAR

Pameran Hang Tuah...

salam...

hai...

last week aku & cda saja round2..sukasuki..gi GTAR ada pameran Hang Tuah...maklumlah dh lama juga tak pergi segala bentuk pameran ni...

so ktorg pusing2 la kat dalam galeri tu...posing2 snap pixs...masa tu kebetulan org tak ada langsung...lg la gila snap gambar...lightingnye pn ok...so aku suke bila tgk pixs2 yg aku rasa agak cantik...

tapi...

kat dalam galeri tu bukan saje ada pameran Hang Tuah...mcm2 lagi yg ada...agak menarik la jgk...
suprise..!!!

kalau nk tahu kena tgk pix k..!!!

 sawadikaaap...@ 'Pameran Hang Tuah'


   
 kat dalam galeri...'keris sempana alam buana'







at 'diaroma antartika' 


 
                          Lecturer UiTM mengharumkan nama negara.... pergi ke antartica secara solo...






Replika student2 UiTM mendaki everest...

berlatar belakangkan replika pendaki everest...




sekitar dalam galeri




                   ko pikir apa shida???apa yg x kena???




'memuaskan' kata shida...:p





'memuaskan' jg...




              dh puas tgk..baru nk register???







                                      
                                      pilih2...hehhe






  





~ok....sayonaraaa.....c.u again....tatititu...~

marzarra.blogspot.com




Friday, October 22, 2010

Hari ini dalam sejarah Part II….(model tudung)

Salam...


Nak dijadikan cerita…kwn aku ada bisnes jual tudung..mcm2 jenis tudung yg tekini dia jual..sampai aku pun jd gila bila tgk..kalau ikut kan hati semua aku nak beli…aku pun try la satu persatu (tapi lain2 jenis) smbl kwn aku tu tgk..& bg komen samada aku pakai ok tak…


Aku pun try la dgn bersungguh2..biasela org prmpuan ni kalau dh nmpk tudunggg kan…(faham2 jela)


Smpi la kwn aku ni luahka isi hati dia…(cewahhh)..yg dia ‘melamarku ‘ utk jadikan aku ni model dia…aku ingat dia memain…bila aku nmpk kesungguhan dia..so aku pn setuju...& aku ditemani housemate aku (ekin)..so xde la aku jadi kaku (maklummla 1st time kan...:p)..


erm...sblm tu kalau rjn2 tu tgk la 'cik hana' nye FB ye..:) (cik hana..xde komisyen ke???:p)


so..korg tgl la ye...ok x..posing2 aku  nmpk muka yg agak malu & cntrl cun..huhu

                                                   amacam???ok x???:p

                                              







dgn ekin




                                                                   yg ni aku dh beli..hehe













 

                                         

                             amacam??blh x aku jadi model???:p

YA @ TIDAK...???

ordinaryledy.blogspot.com

Wednesday, October 20, 2010

PUASA

Salam…


"PUASA…(Sesi Puasa Ganti)"


Suadah menjadi kebiasaan wanita..bila berpuasa di bulan ramadhan…mesti puasa x cukup 30 hari…

Sudah menjadi lumrah kan…??!!ki ta sebagai wanita kena terima…so smlm aku puasa ….sbnrnya puasa yg aku buat smlm cukup menguji keimanan ku…pagi2 dh dahaga…ditambah pula tak bagun sahur..(dh niat nk bangun TAPI…mataku terlalu berat..(aku rasa syaitan penuh disekeliling mataku..huhu)…ye la syaitan tak suka kalau kita nak buat kebaikan..so tugas dia cmtu la…

 Walaupun aku tak bangun sahur …aku tetap kuatkan iman teruskan puasa ku…alhamdulillah…walaupun puasa smlm menguji keimananku…^__^ (lapar, dahaga…lemah badan & etc…:)

Ermm….hari ni insya’Allah aku puasa lg…lagi cepat habis lagi bagus kan??Allah pun suka…:)

Harapanku supaya puasaku diterima olehNYA amin….


Pengajaran yg aku dpt…

Pasni…’x’ nak :


a) jgn tidur lewat mlm
b) Bunyi alarm terus bgn…(sepantas kilat) :)





~ordinaryledy.blogspot.com~






Tuesday, October 19, 2010

MUHAMAD FAHIEM RIZQIN

salam…



aku ngah ‘giler’ melayan blog aku yg aku rs agak cute ni (cute ke??..,perasannn…,sape lg yg nk puji kalau x kita sendiri kan???;p)…jgn mrh…hehe

if blh tiap2 hr aku nk ‘meng’updated blog aku ni…

insya’Allah akan kuluangkan ms utk blog kesyangan ku ni…

aku tau ‘dia’ dh lama merajuk dgn aku...mn taknye…dibiarkan gantung tak bertali…waaaahhhh mcm ‘couple’ pulakye…huhu…

ok hari ni aku nk bercerita pasal anak sedara ku yg baru lahir..290910 hari tu…

meh aku bg biodata sikit pasal budak cute ni..



nama ikut sijil : MUHAMAD FAHIEM RIZQIN ZULKIFLI (ermmmm..sdp x nama ni???yela ‘makndak’ dia yg bg nama kan??heheh)e

tarikh lahir : 29 September 2010

umur : erm….tlg kirakan…

jantina : boy

bil adik beradik : 3 drpd 3 beradik

cara dilahirkan : ‘ikut tingkap’ (sbb songsang..)special niii….

Maksud nama; MUHAMAD = nama nabi kita… FAHIEM : yg memahami RIZQIN = rezeki kurniaan Allah (Ada sbb jg aku letak nama ni..selain ‘sdp’ sbb ke2 cz mksdnye ‘rezeki’ = kakak& abg aku nk sgt anak lelaki..cz sblm ni dua2 dpt ‘puteri’…..so rezeki Allah bagi jg anak lelaki…syukurr…

Tempat lahir..hospital (jitra)



Erm….xbest jg kalau xde pix kan??jap aku cr pix yg sesuai…………hope enjoy..

 masa ni aku br smpi terus snap pix...:p


   ssh sgt nk snap pix syik tidur je...

 
 mesti kwn2 pelik knape aku snap pix cm ni...(korg mesti dh dpt agak kan???:)


                                               jari baru nak mengelupas kulit




           kaki pun sama




   ni baru la dapat snap dia buka mata...tapi jgn terkejut lak. cz mata dia tu alaong a.k.a maklongnye yg letak..



 mata yg besarrr...




 dh pndi senyummmm...







 ms ni tak bercelak...hehe


 ni kakak2 fahiem...


masa ni ni baru lahir ..xsalah dalam 1 jam...


~ordinaryledy.blogspot.com~