Friday, November 20, 2009

Makan Steamboat + Jalan2

kwn br kenal sehari....
dorg ni aku br kenal sehari tapi da kenal mcm sethn...
kenal ms berbuka...dorg ni kwn2 azs...:)
pas berbuka...ktorg gi 'uptown danau kota'
ngah syok mkn steamboat..tbe2 je hujan turun lebat gile....
terkezutt...signal pn xbg tbe2 je hujan...xsempat hbs kan steamboat...
ktorg trus lari...tapi xtawww la ape nasib indon yg jual steamboat tu..
bkn angin je tapi petir+ angin...mmg kenangn...hbs baju basah...


ct~cidot~mar~arenum

cidot ~ mar

ct

arenum

ms ni pas hujan...huhu..bsh baju ciannn..
(ct kesejukan)


terselit pic gi down town cheras...
selipar lg besr dr kepala arenum..ngeh2

kedai mkn kg.baru...

.....pe2 pun mmg heppy....",)

'ABC' DHATIKU....

'gileeee ABC, tp bkn aku tapi kwn aku 'azs'
sebabb die 'gile' aku pun jd terikutttt...
dlm seminggu blh dikatakan 2,3 kali mkn ABC.....
xcukup mkn kat kedai....tapau pulak tu...huhuhu.....
tapi tu 2,3 bulan lepas....skrg dh msg2 bz...so jarang la mkn....
tapi 'ABC' kat gerai sek. 2 tu mmg sdp...'Fradoo ABC'


yum2.....


dtg bw geng....ngeh2...


~ready to eat~


umi marcella~asmidar (cidot)~azs


ni officemate azs.....
en. mahzan ~ eton james ~ kak wan (wife En.mahzan)~
dayah (cik yah)~asri
~masa ni bulan puasa...after berbuka mkn reramai 'ABC'
lepak smbl mkn kuaci...beshhhh & happening...~

Dah lama x mengupload & mengomel dlm bLog ni....

raseeenyee....'Cik T' dah buat sarang dalam blog ni....
tapi hr ni terrajin lak...
sblm 'dia' buat sarang...baik kena kemas2...
tukar kulit...
tukar album...
tukar ape2 yg patut...baru nmpk chomel...^_^
131109 ada buat farewell utk zul...
dia last day berkhidmat di UiTM...
so buat farewell kecik2 je..
tapi SEDAPP!!!!
yg bestnye siap ada kek
'Chocolate Indulgence' tuuuu...
sedappp....!!!

i) zul ngah bg ucapan terakhir....
ii) en. lan bagi hadiah sbg kenangan..(Kemeja & tie kaler purple)
iii) en. lan bg kata terakhit utk zul


i)antara menu...kari ayam
ii) ayam goreng berempah
iii)kek 'chocolate indulgence'


i) zul ngan en. lan
ii) mengamin doa mkn...
iii) antara yg dtg..(en. rafidi di apit 2 jejaka
berbaju & bertie pink hik2...)

pinggan saper...cuba teka...(empunya blog ngeh2)


i) mkn time....
ii) posingggg...
iii) mkn smbl bersnap...

snap pixs sbg kenangan....


~di end~
c yaaa...!