Monday, April 13, 2009

Paintball Tournament!!


~12 April 2009 (sabtu)~

Pengalaman paling manis & could not be forgotten !!!!
Opis kitaorg ade anjurkan ‘paintball tournament’…20 org yg sertai….evry peserta di bahagi kepada 4 group…so evry group 5 org..so bile dh undi ‘mar’ dpt group D…our planning main kart padang kawad..last minute tukar tempat main kart kebun kelapa sawit..but ok xpe la…boleh elak dari panas & tak la sakit sgt if terjatuh ke ape ke…~b4 menunggu org yg handle dtg..same2 menunggu & msg2 tertanya2 mcm mane la agaknya paintball ni yer…yerla msg2 xprnh main..mase yg ditunggu pun tiba diaorg dtg bw peralatan paintball..agak banyak exp…guns, masks, tanks & etc....tgk pun gerun….!!^_^…
briefing diberikan dalam 15 minit…msg2 bagi tumpuan…pada mulanya x phm ape yg dickp…coz ‘bahase’ paintball ni kurg paham sikit…tapi lama2 ok..=>..lepas brefing minum pagi & sandwich..’mar’ juz minum je coz xselera nk mkn..(mayb dada berdegup kencang)..
Pukul 10.00 pagi …

Semua dh berkumpul..msg2 muka dh ‘cuak’..huhu..tapi sempat pula bergambar as kenangan..group A vs Group C & Group B vs Group D..so ‘mar’ blh la tgk dulu cm ne cara permainan ni…so tgkla aksi kitaorg!!! I’m so happy coz group kitaorg mng wif 4k mata…. & 'mar' dpt touch 2x kali flag...yay....!!!(terrornye..!!!) best sgt…=>
Johan : group D
Naib johan : group C
Ketiga : group A
Last : group B

But xkisah sape yg menang & sape yg kalah yg penting pengalaman & juz suka2… Tapi badan lebam coz kena tempak…’mar’ juz kena 3 x tembak…so ade 3 bekas je…but kesian kart kwn2 yg lain byk kesan tembakan…tapi pas semua nye settle bdn rase lenguh2 + sengal2 + sakit…2 hari pas tu ok..:-)…but kesan lebam belum hilang sampai hari ni…same jg dgn kwn2 yg lain…:->…bile tya kart semua hepi & nak main lagi pas ni…so kita tunggu!!!!!

ade gaya x??

yg join....

my group....
~ ade lagi gambar...esk ye.....!!!!~