Wednesday, February 18, 2009

Di Masjid Shah Alam

16 Februari 2009 'Mar' & Shida dh plan pakai baju coklat coz plan nak bergambar...pastu ktorg plan gi ambk gmbr kat masjid Shah Alam...Dah hampi 6 tahun menetap kat Shah Alam ni but xpernah posing kat masjid ni...lepas waktu office aku dgn Shida mmg mengantuk sgt...fikir2 nak cancel je...tapi bila smpi je masjid ktorg rasa teruja pulak nk bergambar...tapi mood bergambar ptg tu kureng ckt la...coz ngantuk...







Masjid Shah Alam at Sek 10



edit by 'Mar'

eh...sempat senyum pulak...


Ada gaya tak???


Gaya Shida berdoa





Kat bhg luar masjid

Cantik juga pemandangan kat masjid ni kan......


'Mar' & Shida





Pintu depan masjid

Gelang Manik...

Gelang manik ni dah lama buat tapi yang kaler pink 2 baru je buat....cm ne cantik x...ok juga kan, blh la pakai '4' jalan2 & pergi office...tapi nak buat nye ambil ms & penuh kesabarn bcoz kena masukkan satu persatu manik dalam tali tangsi...so sape yg mempunyai kesabaran yang tinggi je blh buat gelang maink ni...:)


kaler pink + kaler kelabu tu pun agak lama juga buat...

kaler pink ni yg latest

kaler hitam ni dah lama buat