Monday, April 20, 2009

Today is my birthday!!!!
20 April 2009



hope diriku sentiasa mendapat keberkatan dan kerahmatan dari yang maha esa...sentiasa mendapat petunjuk dan hidayah dari Nya...AKU DOAKAN diriku menjadi seorang yg berguna, bertanggungjawab, matang, berhati mulia dan segala sifat MAHMUDAH...

aku amat bersyukur kerana dilahirkan didunia ini dengan penuh kesempurnanaan. Aku juga amat besyukur walaupun aku hidup dalam sederhanaan tapi aku gembira org yang tersayang, kwn2 dan sekeliling yang sentiasa mengambil berat tentang diriku & menyayangi diriku......

Family ku yang paling ku sayang, sentiasa bertanya khabar tentang diriku..menyanyangi diriku, mengambil berat tentang diriku walaupun aku jauh dari pandangan mata...tapi aku sentiasa mendapat perhatian dan kasih sayang dari mereka...

aku sememangnya seorg insan yg sangat bertuah...^_^

ALHAMDULILLAH...AMIN

MAY GOD BLESS ME!!!


Wednesday, April 15, 2009

We at Anggerik Deli

Last week…

pegi mkn ptg wif shida at Anggerik Deli ‘mar’ mkn tomyam campur & shida mkn ermmm...lupa pulak…ala2 chicken chop la..air yg ktorg order fresh orange..so ok la…best jg mkn di waktu ptg kat situ, viewnye pun ok…



fresh orange

tomyam

luper....^_^
~diEnD~

Monday, April 13, 2009

Paintball Tournament!!


~12 April 2009 (sabtu)~

Pengalaman paling manis & could not be forgotten !!!!
Opis kitaorg ade anjurkan ‘paintball tournament’…20 org yg sertai….evry peserta di bahagi kepada 4 group…so evry group 5 org..so bile dh undi ‘mar’ dpt group D…our planning main kart padang kawad..last minute tukar tempat main kart kebun kelapa sawit..but ok xpe la…boleh elak dari panas & tak la sakit sgt if terjatuh ke ape ke…~b4 menunggu org yg handle dtg..same2 menunggu & msg2 tertanya2 mcm mane la agaknya paintball ni yer…yerla msg2 xprnh main..mase yg ditunggu pun tiba diaorg dtg bw peralatan paintball..agak banyak exp…guns, masks, tanks & etc....tgk pun gerun….!!^_^…
briefing diberikan dalam 15 minit…msg2 bagi tumpuan…pada mulanya x phm ape yg dickp…coz ‘bahase’ paintball ni kurg paham sikit…tapi lama2 ok..=>..lepas brefing minum pagi & sandwich..’mar’ juz minum je coz xselera nk mkn..(mayb dada berdegup kencang)..
Pukul 10.00 pagi …

Semua dh berkumpul..msg2 muka dh ‘cuak’..huhu..tapi sempat pula bergambar as kenangan..group A vs Group C & Group B vs Group D..so ‘mar’ blh la tgk dulu cm ne cara permainan ni…so tgkla aksi kitaorg!!! I’m so happy coz group kitaorg mng wif 4k mata…. & 'mar' dpt touch 2x kali flag...yay....!!!(terrornye..!!!) best sgt…=>
Johan : group D
Naib johan : group C
Ketiga : group A
Last : group B

But xkisah sape yg menang & sape yg kalah yg penting pengalaman & juz suka2… Tapi badan lebam coz kena tempak…’mar’ juz kena 3 x tembak…so ade 3 bekas je…but kesian kart kwn2 yg lain byk kesan tembakan…tapi pas semua nye settle bdn rase lenguh2 + sengal2 + sakit…2 hari pas tu ok..:-)…but kesan lebam belum hilang sampai hari ni…same jg dgn kwn2 yg lain…:->…bile tya kart semua hepi & nak main lagi pas ni…so kita tunggu!!!!!

ade gaya x??

yg join....

my group....
~ ade lagi gambar...esk ye.....!!!!~

Wednesday, April 8, 2009

Main bowling at IOI Mall Puchong...

byk aktiviti bile my parents dtg sini....malam minggu pergi main bowling kart IOI Mall Puchong. Masa datang tu kena Q coz ramai, dalam 1/2 jam tunggu baru blh main...main 2 game je...game pertama 'mar' mng..game kedua abg kamal menang...tapi dah lama sgt tak main 'skill' pun da kurang huhu...~tapi njoy la main..saje suke2 je..tapi dalam 2 game tu ade la kat 8 kali strike...terror x???huhu...

adik pose

walaupun baru berjinak2 tapi blh tahan la...

adik & abg kamal

abg mie...ready nk baling..

abg kamal...steady gak dia main...coz dia ckp selalu main..

ayah & mak pun bagi support...~

abg kamal ready nk baling..


abg kamal & abg mie


mak pun dtg..

mata pas hbs 1 game...
(abg kamal ckp sj je bg adik2 mng dulu...~yeke????, mayb btol la coz game ke-2 dia menang...:-))

but syg sgt result game ke-2 xsempat nk ambk...xpe la...but pko 12.30 br la hbs game 2...rase lenguh gak tgn coz da lame x main...~k bye3....
~DiENd~

Makan Sate Kart Awan Besar

Last weekend gi makan sate Hj. Samuri kat Awan Besar. Hentian
R n R highway KESAS..last thursday my parents n my younger brother dtg rmh abg kart Puchong, so bawa my parents gi mkn2...


ayah ngah mkn...

ayah & adik

ngah mkn..

adik & abg mie

sate

ayah ngah mkn sate..

mak


ayah

anak buah 'arul'

abg kamal & faris hapis


mohd faris hapis

Friday, April 3, 2009

saje suke2...



~xpuas tgk???nexwek ade lg....babai..camat bercuti....^_^~

Main Squasy...

just isi masa lapang..kadang2 tu main squasy..nak kata terror tu biase2 je...but if nak bandingkan dgn nicol david, dia lg terror....huhu...~tapi ade 1 tips nk share wif u ol...bl main sukan ni..blh hlgkan tense bekerja & etc...!!!! if nak rase betolke tak jom kite gi main....lets GO..!!




ade peminat...^_^...~


Thursday, April 2, 2009

2 say sorry...!!!

hmmm...how 2 start....~actually idea ni dtg secara tiba2...jenuh memikirkan cmne nk settle kan prob ni...at last x smpi 1 min pk, dtg la idea yg ni...:> very simple but cute...^_^....very complicated utk diceritakan...biarlah org yg terlibat & org sekeliling jerk yg tahu...~..but hari ni dah ok...i'm so happy coz xsuke bnda yg kecik dibesar2 kan...=>

~Di eNd~