Thursday, June 1, 2017

Aroma Herbanekal Tradisional

TERAPI RESDUNG LANGKAWI...
Ramai diantara Kita punya
MASALAH RESDUNG
jom iktihar dengan Terapi Aroma Herba Tradisional
 AROMA HERBANIKA  
Kelebihan
HERBANIKA LANGKAWI
meredakan dan mengurangkan...
 Masalah resdung
 Gatal di hidung, mata dan telinga
 Kerap bersin di pagi hari
 Hidung tersumbat, susah bernafas
 Selsema
 Mabuk perjalanan  #Migrain / Pening kepala
 Batuk
 Stress
mengantuk
melapangkan pernafasan
MUDAH DIGUNAKAN
Hanya hidu aroma yang terdapat di dalam botol
👃🏻 BAU AROMA YANG SEGAR
Bahan-bahan 100% dari herba semulajadi

wasup +60192446042 cik Mar
RM10.00 tidak termasuk kos penghantaran

ada perisa cengkih, Serai wangi dan strawberry...






Pemanggang Ajaib Serbaguna

Salam 1 Malaysia

Antara kelebihan :
Seperti apa yg telah sy terangkan dalam gambar...
selain tu..kalau kita selalu makan makanan tanpa minyak boleh mengurangkan tahap kolestrol dalam badan..:)
disamping itu kita boleh berdiet..:)
Kelebihan :-

1. Tidak terlalu tebal sehingga sukar dikendalikan @ terlalu nipis hingga makanan yang dipanggang cepat hangus kerana menggunakan bahan ''die-casting''.

2. Permukaan kuali tidak melekat & berat yang sederhana & mudah dibawa.
3. Tangkai yang direka sgt berkualiti yang mn penutup magnet yang kedap & ketat.

4.  Boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian untuk memasak/memanggang. Tidak perlu menggunakan penyepit . Hanya terbalikkan pemanggang ini sahaja. :)

5. Buku resepi poket & getah extra diberi percuma :)

kelebihan lain dalam Pemanggang Ajaib adalah ketika sedang menggoreng, minyak masak yang ada tidak akan memercik keluar kerana mempunyai ciri khas yang unik iaitu terdapat lubang kecil untuk pelepasan wap ketika sedang menggoreng.

 Waranti adalah selama 30 hari dari tarikh pembelian..
(Tidak termasuk penghantaran, Postage bergantung kepada berat item)



1. Generasi 1 Are-ikan (Merah/ 28cm/free gift 1) – RM129

2. Genarasi 2 areikan (merah/32cm/free gift 2) – RM168

3. Periuk ajaib Generasi 3 areikan (merah/32cm/dalam/free gift 5) – RM237.30

4. Pan Ajaib areikan (merah/bulat) – RM149.80

5. Waffle Ajaib areikan – RM138.60

Setiap item diberi diskaun RM10 sempena bulan Ramadan..:-) 


PENGHANTARAN  SEGERA :)

BOLEH LA BERAYA SAKAN HUJUNG BULAN NI...:)
Berminat sila hubungi wasup/call +6019-2446042 Cik Mar


Pemanggang Ajaib

PEMANGGANG AJAIB

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
Saya nak perkenalkan 1 produk yg sangat ajaib & sgt menakjubkan..
produk yg diberi nama..:)
suspen je kan??
Pemanggang Ajaib..Yang semestinya sgt ajaib!!
Antara kelebihan :
Seperti apa yg telah sy terangkan dalam gambar...
selain tu..kalau kita selalu makan makanan tanpa minyak boleh mengurangkan tahap kolestrol dalam badan..:)
disamping itu kita boleh berdiet..:)
Kelebihan :-

1. Tidak terlalu tebal sehingga sukar dikendalikan @ terlalu nipis hingga makanan yang dipanggang cepat hangus kerana menggunakan bahan ''die-casting''.

2. Permukaan kuali tidak melekat & berat yang sederhana & mudah dibawa.
3. Tangkai yang direka sgt berkualiti yang mn penutup magnet yang kedap & ketat.

4.  Boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian untuk memasak/memanggang. Tidak perlu menggunakan penyepit . Hanya terbalikkan pemanggang ini sahaja. :)

5. Buku resepi poket & getah extra diberi percuma :)

kelebihan lain dalam Pemanggang Ajaib adalah ketika sedang menggoreng, minyak masak yang ada tidak akan memercik keluar kerana mempunyai ciri khas yang unik iaitu terdapat lubang kecil untuk pelepasan wap ketika sedang menggoreng.

 Waranti adalah selama 30 hari dari tarikh pembelian..
Harga RM129.00 promotion bulan Ramadhan RM125.00
(Tidak termasuk penghantaran, Postage bergantung kepada berat item

PENGHANTARAN  SEGERA :)

BOLEH LA BERAYA SAKAN HUJUNG BULAN NI...:)
Berminat sila hubungi wasup/call +6019-2446042 Cik Mar









Tuesday, February 7, 2017

Testimoni Charms

FOUNDATION CHARMS MESRA SOLAT + MERAWAT , sgt best uolls tak perlu pki tebal2 Charms Foundation ianya merawat dalam masa yg sama , mencantikkan lg kulit muka dan mengawal minyak.. 
.
Bahan2 natural yg ada dlm Charms Foundation ni dpt membantu mengurangkan masalah kulit berminyak,mencerahkan kulit drpd kekusaman , tona tidak sekata dan masalah yg lain,anti jerawat tidak basah atau berminyak ✔
.
.
Kelebihan drpd kandungan bahan yg tidak merbahaya kan kulit kita semua
.



.
✔Apple Stemcell
✔kolagen
✔Minyak Kelapa Dara
✔Minyak Zaitun






Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J


Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Testimoni Charms


Woww Santikknya Barbiee Doll Niee 😱😱
.
Berubah secara ketara betul Model Fareeda ni selepas guna secara KONSISTEN dengan produk CHARMS. Kalau dulu dia pakai makeup pun nampak kusam je kulit kan. Laa ni tak perlu heavy makeup, warna kulit dah sekata dan nampak peloless meletops bak retis fofularr kan😍 wee wee.
.
Dengan Charms tak perlu bazir masa. MAKEUP & RAWAT sekali jalan uollss. Jimat masa & jimat duit.
.

Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Ms Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…
#Charms #Starglow #Fahara
#MekapSambilMerawat

Testimoni Charms

ulit makin licin dan bersih jika pemakaian Produk Charms secara konsisten!👱.. 
.
Bukan 2hari, bukan 2minggu, bukan 2bulan!.. tapi dlm tempoh masa yg panjang utk kulit kita kembali pulih seperti yg diidamkan jika kita memilih produk yg natural base.. tanpa sebarang merkuri/hidroquinone tau u olls.. Ape pun kena byk bersabar!😊



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…

Monday, February 6, 2017

Tips Pemakaian Produk Charms

Assalamualaikum & hai charmsglow lover..

Harini mommy nak share tips pemakaian produk#charmsglow

Ramai yg "pm" tnya, sis pakai produk ni berapa lama nmpk kesan ye? 

Oke syg2 semua..mommy xjnjikan bulan & bintang pd custmer mommy. Harini pakai, esok terus transform jd cantik glowing meletopp gebus gebas..😂
Perubahan setiap org xsama. Ad yg cepat. Ad yg lambat. Sbb apa?? Sbb masalah kulit kt xsama. Sebab tu jugak wujud pelbagai produk dlm dunia ni. Kt cuma ikhtiar utk pilih produk yg terbaik. Mommy selalu doa supaya cust mommy serasi guna produk mommy. Thats why lepas cust buat payment, kt akn bg tips pemakaian yg betul. Xde biarkan cust terkontang kanting sndri. Yg pntg cust sndri kne KONSISTEN & SABAR.

ad cust lepas 5 bulan baru dpat pulih kulit dia. Terus submit nk jd agen @ stokis. Stokis2 & agen2 jelita mommy semua pakai produk yg mreka jual. Sbb nk share manfaat drpd produk charms ni dgn semua org. Sambil jual, sambil pakai. Sambil share apa yg best sgt produk charms ni dgn semua org.

Panjang pulak mommy brcerita. 😂okeyh..! jgn lupe ikut tips pemakaian yg mommy share ni. 😉



Hubungi fast respon  : +6019-244 6042 Cik Mar


Agent Sah Charms : G0001 (teamdiva)

Pembelian RM140 keatas = Free Postage
Setiap Pembelian diberi special gift
Special Guide to customer 24 hours J

Available postage Malaysia dan COD Melaka…